Ervaren Assistent-Accountant voor de MKB ondernemer (HBO / MBO)

Taken

De cijfers van onze klanten zijn real-time online en worden door jou gemonitord. Daarnaast stel je jaarrekeningen samen en ook de bijbehorende fiscale aangiften. Je onderhoudt zelfstandig contact met klanten. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt, hebben betrekking op de volle breedte van het accountancy vak. Aan begeleiding geen gebrek, er is altijd nog een accountant die over je schouder meekijkt. Je bent betrokken, graag in contact met de klant en begrijpt het belang van ICT oplossingen.

Opleiding en ervaring
Een afgeronde opleiding SPD- of HBO Bedrijfseconomie/Accountancy is mooi, maar ook met een MBO-diploma kun je in ons team instappen en doorgroeien. 

Profiel

Accountancy is ICT! On-line-boekhoud-applicaties en werken in “the cloud” zijn jou niet vreemd. Je bent analytisch en cijfermatig sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze unieke functie.

 

Wij zoeken spontane, integere en leergierige teamspelers die verstand van zaken hebben.

 

Geïnteresseerd?

Kijk op onze website voor verdere informatie en mail dan je brief en c.v. voorzien van pasfoto naar rob@depaa.nl. Na werktijd een afspraak maken is voor ons geen probleem.

 

 

Wilt u ons beter leren kennen?Neem contact met ons op

Top